82 / 100 SEO Score

Weboldal készítés, Webáruház készítés

Szerkessze online bárhonnan bármikor

A kész weboldalak átadása után igány szerint egy gyors videós, szöveges útmutató segít majd az újdonsült weboldal tulajdonosának a könnyed használat elsajátításában

webáruház készítés

Profi egyedi webáruház készítése , karbantartása, online hirdetése

Weblapkészítés

Mobilbarát weblapok készítése, karbantartása, online hirdetése

KEzelés

Bízza ránk weboldalát, vagy közösségi oldalát, és mi nap mint nap tartalomassá tesszük

Mit ér egy weblap hirdetések nélkül?

Emelje ki magát a tömegből, és hirdesse weboldalát velünk az összes platformon

Marketing szolgáltatásunk kerétben, szívesen megoldjuk online marketinggel kapcsolatos gondjait professzionális módon, legyen az kereső hirdetés, facebook hirdetés, vagy Youtube hirdetés

Minden szolgáltatásunk garanciát élvez, amit mi csinálunk, azért garantáljuk hogy szakmailag , és minőségileg is szavatoljuk

+leinformálható referenciáink vannak

Web & Marketing

Vállalkozásunk komplex megoldást kínál egyéni vállalkozások,KKV-K, Egyesületek, Alapítványok, és Önkormányzatok részére is

weblapkeszites

Weboldal készítés cégek részére+ingyenes oktató anyag

Az online megjelenés fontosságáról, már több tanulmány is született. Fontos kiemelni hogy egyre több weblap készül, mindenki szeretne egy kis szeletet az online közösségből a weblapjára csalogatni. Ezért nagyon fontos hogy a weblapunk tartalmi, és esztétikai összhangban legyen a végzett tevékenységgel. Ne akarjunk mindent megmutatni a világnak, mutassuk meg azt, amiben jók vagyunk. Mi ehhez kínálunk professzionális online megjelenést, kedvező weblap készítési árakkal.

webaruhazkeszites

Webáruház készítés+ingyenes oktató anyag

A webáruház egy olyan segítség, ami éjjel nappal dolgozik helyettünk, kiszolgálja a vevőket teljes termékkínálatunkkal . Modern, letisztult megjelenés mellett, nagyon fontos a webáruház szerkezeti felépítése . Senki sem azért csinál webáruházat, hogy csak álljon, és ne keressen vele az ember semmit. Jó termékkel, és árakkal induljunk harcba a többi versenytárssal szembe. 1-2 hónap alatt több termékkel benne lehet lenni a google keresési indexébe, ha webáruház készítéskor betartjuk a keresők szabályait.

keresooptimalizalas

Keresőoptimalizált tartalom +garancia

Sokan mondják magukról azt hogy értik a Google kereső müködésének lényegét, mégis mikor felmegyek egy ilyen honlapra, nem látom azt a minőségi háttérmunkát a weblapon, amitől az első találatok között kellene lennie. Aki megtudja ígérni hogy a weblap minden bizonnyal első lesz X időn belül, az sem teljesen tekinthető hitelesnek. A keresőoptimalizálás egy komoly feladat, rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, az elvárás magas, a verseny pedig egyre nagyobb.

kereső hirdetés

Kereső hirdetések

Hivatalos elsimert Google Partnerek vagyunk. A google segít nekünk hogy célzott reklámokat hozzunk létre, adott eszköz, nem, kor, érdeklődési szegmensek szerint. Ez komoly segítség egy új oldalnak, hogy készítés után azonnal bevételt termeljen. Az online marketing nagyon jól mérhető, láthatjuk egy adott összegből, mennyi látogatónk, és mennyi bevételünk volt. Itt nem szabad hibázni, itt profi munkára van szükség, és a reklámra költött összeg, megtérül,és profitot termel.

Facebook hirdetés

Facebook hirdetés+instagram

Az egész világ facebook lázban ég. A legtöbb ismerősünk fent van a közösségi hálón. A facebook kampányok meglehetősen jó lehetőséget nyújtanak egy helyi vállalkozás ismertségének növelésében, pl , ha van egy új boltunk, amit egy adott városban szeretnénk ismertté tenni, megcélozhatunk vele az adott városból embereket, adott kor, életkor alapján, illetve már remarketing segítségevel is. Próbálja ki a facebook reklámok adta márkaismertés növelési technikákat.

Yotuube hirdetések

Youtube hirdetés

Jelenleg meg hirdetése Youtube-on, népszerű tartalmak alatt, vagy előtt. Célozza az Önnek leginkább relevéns célközönséget, a legnagyobb videós portálon. A Yotube egyik fő erénye hogy Magyarországon rendkivül olcsón lehet még hirdetni, és jól célzott közönség esetén nagyon eredményeket lehet vele elérni.Ha nem terméket, vagy szolgáltatást hirdetünk, akkor lehetőség van saját videó hirdetésére is, amit elhelyezhetünk akár a konkurens videója előtt is.

weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás +garancia

Minden régi és leendő ügyfelelünk számára lehetőséget tudunk biztosítani együttmüködésre, karbantartási szolgáltatással, ami többféle módon valósulhat meg. Szolgáltatásunk keretében naprakészen tudjuk a weboldalát, webshopját tartani , akámilyen kérés merül fel, azonnal pár órán belül szinte a létező összes kérést tudjuk biztosítani. Az elvégzett munkát órabérben kell fizetni, szerződéskötés után, havonta utalva, Áfás számla, díjbekérő ellenében.

Facebook oldal karbantartás

Amennyiben nincs ideje Facebook oldalát kezhelni, naponta posztolni, történeteket létrehozni, képeket, videókat feltölteni, akkor keressen meg minket, szívesen levesszük ezt a terhet a válláról. A facebook oldal kezelési szolgáltatásunk azért fejlesztettük ki, mert több ügyfelünk igényt tartott arra, hogy a facebook oldalán megtartsuk/ fokozzuk az aktivítást.

Weboktatás & Távsegítség

Mivel több ügyfelünk külföldön tevékenykedik, ezért fontos volt hogy a távolságot legyőzzük . Távsegítséget adunk minden szolgáltatásunk mellé, így könnyedén összekapcsolt állapotba kerülhetünk ügyfeleinkkel , és közösen megoldást találhatunk az ügyfél minden problémájára. Kiegészítve ezt a weboktatással, amit már videós formában is elérhetővé teszünk, ezzel is minőségibb szolgáltatást adva mint konkurenseink

Bejegyzések

WEboldalunkon belüli bejegyzések

%
Elégedett ügyfél
+
megoldott probléma
+
Webmunka

Nagyobb projektek.

Rólunk

+12 éves tapasztalattal a hátunk mögött ,volt szerencsénk kisebb cégektől, a nagyobb zenekarokig, Önkormányzatok , és Egyesületekkel is együtt dolgozni.

Megalkotjuk álmai weboldalát