Weblap készítéskor számolnunk kell hogy a társkereső oldalunk csak komoly munka révén fog igazi pénzt keresni számunkra. Egy jó társkereső oldal egyszerű, letisztult, jól átlátható, és kezdetben mindig ingyenes.Képtalálat a következőre: „társkereső oldal”

 

Társkereső oldal készítésekor kezdetben elég lesz erős tárhely, amit kb 8-10 ezer forintos éves díj ellenében kitudunk bérelni. Felesleges rögtön szervert bérelni, míg nincs aktiv látogatottság, ez egy jóval olcsóbb megoldás az üzemeltetésre. A domain név költségeit, is megússzuk kb 3000 ft éves díj ellenében, jóformán egy társkereső oldalt, havi 10-12 ezer forintos áron fenntudunk tartani. Természetesen ez csak kezdetben míg nem éri el a látogatottság a tárhely teherbírását. Ez tárhelyként eltérő lehet, érdemes szétnézni a külföldi szolgáltatóknál, meglepően olcsó szolgáltatást is tudunk kapni, korrekt áron. 

Ha a társkereső oldalunk kinőtte magát, nagy a napi látogatottsága,  sok aktiv taggal rendelkezik, érdemes neki bérelni egy szervert, ami már jóval erősebb erőforrásokkal rendelkezik igy képes lesz több 10-100 ezer látogató fogadására is. Itt is bő a választék a magyar, és a külföldi tárhely szolgáltatók tekintetében, érdemes olvasgatni , számolgatni, véleményeket keresni az adott szolgáltatóról. A beindult oldalt, már érdemes VIP tagsággal korlátozni, ami havi vagy heti szinten bevételt hoz számunkra. Nem egy társkeresővel kell számolni hanem 1000-el. Több nyelvű oldal esetében ez duplázódhat is. Ha korrekt áron szeretne, felhasználóbarát társkereső oldalt készíttetni keressen meg minket bizalommal.

ÁLTALÁNOS TÁRSKERESŐ WEBLAP KÉSZÍTÉSI ÁR 200.000 FT

Teljes körű domain és tárhely ügyintézés.
Teljes tartalmában egy dinamikus weblap, amit otthonról könnyedén szerkeszthet, akár mobilról is
Egyéni arculat, kérésre logo tervezés
Email küldés kapcsolati űrlapon keresztül
Keresőoptimalizált tartalom
Látogatottság számláló
Tovább fejleszthető később is
Egyéni email címek
Biztonságos müködés, 10 év tapasztalat
1 év garancia