Vállalunk weblap készítést nagyon gyors extra átadási határidővel. Weboldalaink keresőre vannak optimalizálva, és 1 év garanciával kerülnek átadásra. A gyors weblap készítése kicsit drágább mert, extra kapacitást kell fizetnünk. 

Weboldal készítésekor ezt adjuk az oldallal:

  • keresőoptmializált tartalmat, hogy google sok látogatót hozzon weblapunkra
  • admin felületet, hogy otthonról, kocsiból, telefonról , bárhonnan tudjuk oldalukat szerkeszteni
  • garanciát az oldalra, hogy hibamentesen fog működni150420084209_krkhun_1
  • extra biztonságot a spam, és a hackerek ellen
  • igényes szép grafikát
  • látogatottság mérőt, hogy tudja mikor mennyi volt a napi, heti, havi látogatottság
  • ingyen tárhelyet
  • ingyenes domain tanácsadás
  • korlátlan aloldal, illetve menüpont

Ha felkeltettük érdeklődését, katt ide és írjon nekünk.

A weboldal ára 80.000 ft+ÁFA! Készítési ideje pár nap!

Ha Cégének, vállalkozásának gyorsan minőségi internetes megjelenésre van szüksége, akkor nálunk az s.o.s weblap készítési szolgáltatást Önnek találták ki! Minőségi megbízható munka, rövid határidővel!

Hogyan lehetséges ez?

A weboldal részleteinek megtárgyalása után , azonnal neki állunk a munkának, az összes létező kapacitásunk, és figyelmünk csak erre az oldalra fogjuk szentelni.

Mennyi idő a weblap készítése kb?

Pár napos határidővel áttudjuk adni a weboldalt, ha sikerül mindent megbeszélnünk! Az oldal készítéséhez szükség lesz domain névre, illetve tárhelyre ! Tárhelyet minden ügyfelünknek biztositunk az első évben ingyen! Domain név ára kb 1500-3500 ft/év, attól függ milyen végződése kell legyen (.com, .hu, .net, .info). A magyar domain nevek esetében (.hu) , számolni kell legalább plusz két nappal , mivel ott szerződést kell kötni a regisztrátor és az ügyfél között, és a regisztrátor ha mindent rendben talál akkor is legalább 24 óra mire használatba vehetővé teszi a domain nevet!

Mi kell egy weblap készítéshez?

Szeretjük ha az ügyfél határozottan tudja mi kell neki ezzel nekünk is könnyebb elkezdeni a munkát,és ő is hamarabb élvezheti a kész munkát! A weblap készítéséhez kell egy ötlet amire a weblap épüljön, ehhez, az adott szolgáltatásról , vagy termékről pár információ, amivel eltudunk kezdeni dolgozni! Cég esetében a céges adatok, székhely, képviselő, adószám, képviselő sz.ig száma, telefonszáma. Magánszemély esetén Név, lakcím, sz.ig szám, adóazonosító, telefonszám.

Hogyan veheti igénybe S.O.S weblap készítésünk?

Keressen meg minket a +3630/368-0070 telefonszámon!

Free WordPress Themes, Free Android Games