Olcsó weblap készítés

Nyilván ön most azért jutott el erre az oldalra mert olcsó weblap készítést szeretne. Nem tudom eddig milyen oldalakon járt de mindenképpen ajánlom figyelmébe saját oldalunk ahol weblap készítési árakat is talál. Mindenképpen fontos megjegyezni hogy az oldalt kifizetnie csak átadás után kell amikor az oldalt átvette.

Az oldalt felépíteni az ön elképzelései alapján fogjuk amit egy szerveren demo oldalként megtud tekinteni. Megtekintés és csiszolgatás után az oldalt átveszi a megrendelő. A weblap készítés összes anyagát átadjuk egy videós, képes anyag ismertetővel. Ez segítségére lehet majd a későbbiekben ha szeretne az oldalon változtatni valamilyen tartalmat.

Weblap készítés árai normál oldal esetén 60.000 ft +Áfa , kiemelt oldal esetén 80.000 ft +áfa áron készülnek. Az árakról és a szolgáltatások részletes ismertetéséről a weblap készítési árak menüpontban tájékozódhat.

Hogyan tudom megrendelni?

Amennyiben árajánlatunk felkeltette az érdeklődését , kérem keressen meg minket emailben, telefonon a +3630/368-0070 – es telefonszámon.

Mennyi idő a weblap készítés?

Az oldal készítési ideje függ , hogy a megrendelő milyen ötlettel, anyaggal keres meg minket.Azok az ügyfelek akik tudják mit szeretnének, láttak egy oldalt , amihez hasonlót szeretnének, van esetleg már előre elkészített bemutatkozó anyaguk, képes, esetleg videós anyaguk azoknak 1,5-2,5 hetes készítési időt tudunk garantálni! A kapott anyagot mindenképpen átdolgozzuk majd hogy az teljesen keresőbarát legyen! Azon ügyfelek akik gyorsan szeretnének internetes megjelenést, kérem olvassák el az s.o.s weblap készítés cikkünket!

Mire van szükség az induláshoz?

A weblaphoz domain név+tárhely elengedhetetlen! Domain regisztrációhoz magánszemály estén (Név, lakcím, telefonszám, sz.ig szám, adóazonosító, anyja neve) , cég estén (székhely, adószám, képviselő, képviselő sz.ig száma, telefonszám, aláírási címpéldány)!

Mikor kell fizetni?

A weboldalt átadás után kell kifizetni! Elsőnek egy demo oldalt fogunk készíteni, amit készre csiszolunk az ügyféllel! Ha ez megvan, utánna kell kifizeti a weblap készítést!

Számlát kapok?

Minden ügyfelünknek ÁFÁS számlát állítunk , és ezt semmilyen esetben nem áll módunkban mellőzni! Azt postán küldjük el az ügyfélnek!

Mi a garancia az oldal müködésére?

Minden oldalunk 1 év garanciát élvez! Több éves tapasztalatunk, a rengeteg megoldott kihívás lehetővé tette számunkra hogy merjünk weblapjainkra garanciát vállalni. A garancia a weboldal kifogástalan müködését szavatolja! A weboldalt átadás után azonnal lementjük, és később bármilyen jellegű probléma merülne fel az oldal kapcsán, a mentésből azonnal tudunk dolgozni!

Ha érdekli ajánlatunk keressen minket telefonon vagy emailben!