Keresőreoptimalizálás

A weboldal akkor ér valódi értéket ha magától is képes webforgalmat generálni. A forgalom egyik követelménye hogy első legyen a keresőben. Magyarországon két kereső van amire érdemes optimalizálni oldalunkat. A magyarországi piacvezető kereső a Google, a másik, kisebb vetélytársa a Bing.

 

Kevesen hagynak időt egy weboldal felfutására, sokan feladják, pedig a mostani vezető oldalak is kitartottak nehéz időszakokban. Fontos tudni hogy a weboldal lényege az hogy megtalálják egy kereséskor. Nem mindegy hogy milyen a szóra keresnek rá, és nem mindegy hogy egy adott “kulcsszó”nak mennyire nagy a konkurenciája? Mennyire lehet versenyképes a többi weboldallal szemben?  A Google kereső van mikor naponta változtatja az algoritmusát, és nagyon mozog a találati lista. Lehet egyik nap első weboldalunk, de lehet másnap már 4.ik vagy 8.ik. Ezt nem lehet kiszámolni, viszont azt alábbi dolgokat érdemes betartani az oldalra vonatkozóan

Hogy az első találati oldalon legyünk

  • weboldalunk sose kezdeményezzen illegális tevékenységet
  • ne próbáljunk csalással előrejutni mert ellenkező eredménye lesz
  • sose lopjunk tartalmat más oldalról, mindig próbáljuk meg saját kezűleg írni a szöveget. A Google értékelni fogja az egyediséget
  • fontos az átláthatóság

 

Keresőreoptimalizálás legfontosabb alapelvei

Hogyan maximalizálhatja webhelye teljesítményét a Google Keresésben?

1. minőségi releváns linkek

2. belső linkek

3. átlátható, könnyedén használható mobil verzió

4. HTTPS-protokol használata

5. megfelelő webhelytérképfájl

6. gyors betöltődési idő, optimalizált képek

7.”Black hat” Seo elleni védekezés disadow lehetőséggel

8. Google webmesterképző tanfolyam elvégzése

9., felhasználóbarát, tartalomdús szöveg ,kép elhelyezés

10. megfelő meta kulcsszavak, meta leírás használata

 

Keresőoptimalizálási árak

Cégünk csak a Google kereső alapelvei szerinti keresőoptimalizálás feladatokat lát el. A sikerdíjas keresőreoptimalizálás mellett további hasznos szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek.

Seo szöveg írás: 10 ft/ szó

PR Link: 20.000 ft/ link

Prémium cikkek:valódi látogatókkal rendelkező hírportálon, blogon jelenik meg cikkünk,valóban biztonságos megoldás, és erős, megbízható linket is nyújt.

 

A keresőoptimalizálás fontosságát sokan nem veszik komolyan. Mivel egyre több a weboldal, amit a kereső indexel, ezért a kereső algoritmusa is folyamatosan változik hogy a google-ban keresők a legrelevánsabb tartalmakat találhassák meg egy adott kereséskor. Ezért nem biztos hogy ha valaki 5 éve első a keresőben, hogy jövőhéten is első lesz.  A keresőoptimalizálás ma már egy megfizethető dolog, érdemes rajta elgondolkodni minden weblappal rendelkező embernek.