weblapkeszites24hu_00045Keresőoptimalizálás lényege hogy az oldalunk  egy bizonyos kulcsszóra az első találatok között legyen a google keresőben. Természetesen lehet más keresőmotorokra is optimalizálni mint pl bing, yahoo , de általánosságban az emberek 80% -a a google keresőt használja. A keresőben való részvétel csak egy dolog, első 3 találat között kell lennünk hogy oldalunk bevételt hozzon nekünk. Az emberek többsége az első 3 találat után nem keres tovább. Hiába adunk jobbat, szebbet, olcsóbbat mint a konkurencia, az ügyfél nem fog tovább keresni.

Hogy néz ki gyakorlatban?

Ha nálunk készíti weboldalát , ingyen adjuk az optimalizációt a weboldalhoz. Ha már van weboldala, átnézzük, szükség szerint átalakítjuk az oldalt hogy google barát legyen. Ha az oldal keresőbarát lett , elkezdődik az optimalizálás. Ez nem egy pár napos folyamat, gyakorlatban 1-2-3 hónapot is igénybe vehet, mivel a google nem szereti a hamar előrejutott oldalakat, fekete listájára is teheti.

Mennyibe kerül a keresőoptmializálás?

A keresőoptimalizálás teljes mértékben sikerdíjas. Ha az oldal az adott kulcsszóra az első találati oldalon van, akkor kell csak fizetnie.

 

 

keresoptimalizalas Miért fontos?
Hiába van weboldalunk ha senki nem tud róla. Ha van oldalunk de a keresőben gyakorlatilag felsem hoz minket, akkor nekünk ez az oldal igazi bevételt sosem fog termelni. Szó szerint csak küszködés lesz, értelmetlen pénz, és energia veszhet az oldalba , feleslegesen. A konkurencia is több eszközzel küzd hogy elől legyen , ez határozza meg egy bizonyos kulcsszó erősségét. Ha egy kulcsszó könnyű, akkor hamarabb lehet a keresőoptimalizással eredménynek elérni, ha nehezebb a kulcsszó akkor lassabb lesz a folyamat, de nagyon hatásos. Sokszor hónapok kellenek az igazi sikernek, de tartós örömöt kapunk cserébe, mivel az elért helyezést tartósan megtudjuk tartani. Mindig a kulcsszó erőssége, és a konkurencia határoz meg mindent.

Ha szeretné hogy weboldala a keresőben az első találatok között legyen , kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. ide kattintva tud nekünk üzenni.

 

Free WordPress Themes, Free Android Games