Keresőoptimalizálás

By

Keresőoptimalizálás

%weblapkeszites KeresőoptimalizálásKeresőoptimalizálás lényege hogy az oldalunk  egy bizonyos kulcsszóra az első találatok között legyen a google keresőben. Természetesen lehet más keresőmotorokra is optimalizálni mint pl bing, yahoo , de általánosságban az emberek 80% -a a google keresőt használja. A keresőben való részvétel csak egy dolog, első 3 találat között kell lennünk hogy oldalunk bevételt hozzon nekünk. Az emberek többsége az első 3 találat után nem keres tovább. Hiába adunk jobbat, szebbet, olcsóbbat mint a konkurencia, az ügyfél nem fog tovább keresni.

Hogy néz ki gyakorlatban?

Ha nálunk készíti weboldalát , ingyen adjuk az optimalizációt a weboldalhoz. Ha már van weboldala, átnézzük, szükség szerint átalakítjuk az oldalt hogy google barát legyen. Ha az oldal keresőbarát lett , elkezdődik az optimalizálás. Ez nem egy pár napos folyamat, gyakorlatban 1-2-3 hónapot is igénybe vehet, mivel a google nem szereti a hamar előrejutott oldalakat, fekete listájára is teheti.

Mennyibe kerül a keresőoptmializálás?

A keresőoptimalizálás teljes mértékben sikerdíjas. Ha az oldal az adott kulcsszóra az első találati oldalon van, akkor kell csak fizetnie.

 

 

%weblapkeszites Keresőoptimalizálás Miért fontos?
Hiába van weboldalunk ha senki nem tud róla. Ha van oldalunk de a keresőben gyakorlatilag felsem hoz minket, akkor nekünk ez az oldal igazi bevételt sosem fog termelni. Szó szerint csak küszködés lesz, értelmetlen pénz, és energia veszhet az oldalba , feleslegesen. A konkurencia is több eszközzel küzd hogy elől legyen , ez határozza meg egy bizonyos kulcsszó erősségét. Ha egy kulcsszó könnyű, akkor hamarabb lehet a keresőoptimalizással eredménynek elérni, ha nehezebb a kulcsszó akkor lassabb lesz a folyamat, de nagyon hatásos. Sokszor hónapok kellenek az igazi sikernek, de tartós örömöt kapunk cserébe, mivel az elért helyezést tartósan megtudjuk tartani. Mindig a kulcsszó erőssége, és a konkurencia határoz meg mindent.

Ha szeretné hogy weboldala a keresőben az első találatok között legyen , kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. ide kattintva tud nekünk üzenni.

 

4 Comments so far

Keresőoptimalizálási kapcsolat felvétel | Weblap készítésPosted on  11:53 de. - nov 10, 2014

[…] Keresőoptimalizálási  kéréseivel keressen minket bizalommal. A lenti kapcsolati űrlap kitöltése után tud nekünk üzenni. […]

Keresőoptimalizálási sikerdíj | Weblap készítésPosted on  12:07 du. - nov 10, 2014

[…] Keresőoptimalizálás sikerdíjas fizetésben történik. Ha oldal a keresőben az adott kulcsszóra elér egy bizonyos találati helyezést akkor kell fizetni az oldalt optimalizáló cégnek. Cégek között lehetnek eltérések , de olyan cégnek sosem szabad fizetni aki az keresőoptimalizálásért  havonta nagyobb összegeket kér előre a még el sem ért eredményekért. Ez gyakorlatilag ellenőrizhetetlen és kidobott pénz. […]

Weblap | Weblap készítésPosted on  11:07 de. - nov 13, 2014

[…] webshopjaink mobilon és tableten is a maxot nyújtják. Szolgáltatásaink között a keresőoptimalizálás is megtalálható,mely során a kész weblap és a google között egy olyan kapcsolatot teremtünk […]

Weboldal készítés otthon | Weblap készítésPosted on  3:41 du. - nov 13, 2014

[…] keresőoptimalizálva a kereső számára fontos alapvető dolgokat nem […]

Comments are closed.

Comments Are Closed!!!