Árukereső kampányokról

Az árukereső régóta Magyarország legnagyobb ár listázó oldala. Ha egy látogató egy termék iránt érdeklődik, nagy eséllyel fog árukereső reklámra kattintani, mivel nagyon komoly Adwords kampánnyal rendelkeznek, és szinte minden olyan termékre amit webáruházban árulnak első találatok között fog szerepelni. Az árukeresőnek jelenleg 3000 webáruházzal van kapcsolata, hatalmas látogató tömeget szolgálnak ki. Az oldal célja hogy megversenyeztesse a webáruházban szereplő termékek árait. Gyakran az ünnepek alatt tapasztalható jelenség az is, hogy nem mindig az a webáruház fog eladást produkálni, ami a legalacsonyabb árakkal rendelkezik, sokszor a szállítás idő, és az adott webáruház értékelése alapján dönt a vevő.

Miért jó az árukereső?

 

  1. növelheti a webáruház eladásainak számát
  2. kattintás alapú fizetés , kb 12-30 ft között, de ez kategóriánként változik, vannak olyan kategóriák, ahol nagyon olcsón tudunk egy látogatót szerezni
  3. átlátható statisztika az átkattintásokról
  4. termék lista export xls, vagy csv formátumban automatikusan
  5. versenybe szállhatunk nagy webáruházakkal is
  6. marketing segítségével új ügyfélből, rendszeres vásárló

Mire lehetünk segítségére?

Az árukeresőn való megjelenés egyik alapfeltétele a xml, vagy csv terméklista feltöltése admin felületen. Sok webáruháznak nincsen jelenleg erre megfelelő kapacítása, vagy webmestere , aki ezeket a feladatokat maradéktalanúl megoldja. Mi pontosan erre a problémára kínálunk minőségi szolgáltatást, amivel teljes mértékben megkönnyitjük az árukereső rendszerében történő hirdetést, mert kapcsolatot teremtünk a webáruház és az árukereső között, illetve minden feladatot intézünk ügyfelünk helyett.

Amennyiben érdeklődik árukeresőre szervezett kampányaink iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Free WordPress Themes, Free Android Games